Salco Serv lansează campania de primăvară: „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“


Salco Serv demarează în această primăvară o nouă campanie, care se numește „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“. Campania are ca scop conștientizarea și educarea populației despre beneficiile reciclării selective și implicarea tinerilor în acțiuni de ecologizare.

O activitate în cadrul acestei campanii va avea loc vineri, 19 aprilie, de la ora 10.00, la Casa de Cultură. Acolo elevii din municipiu vor participa la concursuri, la prezentări și expoziție de desene, prezentări de slideuri, toate cu temă ecologică. De asemenea va avea loc și o prezentare de costume din materiale reciclabile.

salco campanie primavaraEvenimentul este organizat la nivelul unităților de învățământ din oraș.

De asemenea se va lansa și stimula acțiunea de colectare selectivă și reciclare adresată touturor unităților de învățământ, prin lansarea ziarului Gazeta Verde Salco Serv, ediția I.

Până pe 29 mai acestea, unitățile de învățământ, sunt invitate să colecteze  cât mai multe cantități de deșeuri reciclabile, iar la final școlile vor fi răsplătite.

Pe 30 mai va fi centralizarea tuturor cantităților adunate, iar a doua zi va avea loc festivitatea de predare a bonificațiilor către toate unitățile participante la acțiune.

Evenimentul de vineri, 19 aprilie, va începe la ora 10.00 cu elevii claselor gimnaziale, iar de la ora 13.00 cu elevii de liceu.

La final toți participanții vor primi diplome, carnețele, creioane, brelocuri, toate personalizate.

gi.va.ioana

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.