Salco Serv, o nouă campanie de primăvară: „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“


salco serv campanie primavaraSalco Serv a lansat o nouă campanie, de primăvară. Sub sloganul „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“, elevii de la toate instituțiile de învățământ din oraș sunt invitați să participe vineri, 11 mai, de la ora 10.00, la Casa de Cultură, la o prezentare și expoziție de desene, tema principală fiind ecologia. De asemenea, elevii își vor putea prezenta și costumele pe care ei însiși le vor realiza, din materiale reciclabile.

Astfel, cei mici, clasele I-IV, își vor etala propriile costume realizate de ei, de la ora 10.00. De la 11.30 vor intra pe scenă elevii claselor V-VIII, care își vor aduce atât desenele, cât și machetele create pe tema propusă de organizator.

Nu în ultimul rând, sunt invitați și liceenii (clasele IX-XII) să-și prezinte propriile proiecte de slide-uri sau chiar proiecții video într-o reală dezbatere cu toți cei prezenți.

Juriul va înmâna tuturor participanților “Diploma de Merit”, dar și diverse materiale de informare, educare și conștientizare a importanței reciclării și colectării selective.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.