SALUT, IARNĂ?! Cum se circulă la această oră


iarna primavaraVreme de iarnă în Făgăraș! Codul portocaliu, emis de meteorologi în urmă cu două zile se menține și astăzi.

Probleme în județ nu sunt până acum, se circulă pe toate tronsoanele, potrivit ISU Brașov.

Și angajații Salco sunt pe străzile Făgărașului. Potrivit directorului Salco, Dragoș Bârsă, încî de azi-noapte se acționează pe arterele principale ale orașului.

De azi-noapte am ieșit cu mașinile pentru a curăța zăpada de pe străzi. Se acționează cu patru mașini, plug și sărărițe și mașină pentru curățat zăpada de pe trotuare. S-a dat cu 32 mc sare pe străzi, dar se mai lucrează și acum“, ne-a spus directorul Salco.

iarna primavara1CFR Călători anunţă anularea, până la această oră, a 41 de trenuri care circulau între Bucureşti şi Constanţa, Tulcea, Ciulniţa şi Slobozia şi altele, din cauza vremii.
Potrivit CFR Călători, până la această oră au fost anulate 41 de trenuri care circulau între Bucureşti şi Constanţa, Tulcea, Ciulniţa şi Slobozia, Caracal şi Corabia, Lotru – Piatra Olt, Slatina – Piatra Olt, Piatra Olt – Craiova, Craiova – Băileşti, Roşiori – Turnu Măgurele, Alexandria – Roşiori, Buzău – Constanţa, Craiova – Sibiu, Piatra Olt – Piteşti şi retur.

14 judeţe şi Capitala au intrat sub cod portocaliu de ninsoare, viscol şi vizibilitate scăzută.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.