Șansă la o viață normală pentru IANIS! Are nevoie de ajutorul nostru


  • Ianis, băiețelul de doar 4 anișori, care suferă de malformație cerebrală, semipareză stângă, epilepsie, are mari șanse de recuperare! Micuțul poate fi operat pe creier de către medici din Turcia, însă costul unei astfel de operații este destul de mare, așa că Ianis are nevoie de tot ajutorul nostru

Noi toți putem oferi o viață normală unui prichindel de doar 4 anișori. Îl cheamă Ianis, este din Făgăraș și este un copil cu totul special. Încă de la naștere a fost diagnosticat cu malformație cerebrală, semipareză stângă, epilepsie. Mama lui Ianis este în permanență cu el pentru că are nevoie de cineva care să îl îngrijească. La 4 anișori, Ianis nu vorbește, nu merge singur și are nevoie de pampers. Viața lui este una foarte dificilă, el nu poate să se joace ca un copilaș normal și nici să meargă la grădiniță.

Însă zilele trecute Ianis, împreună cu părinții, a făcut o vizită în Turcia, la medici specialiști, care i-au confirmat că poate duce o viață normală! „Am luat legătura cu o fundație, care ne-a ajutat să ajungem în Turcia la medici specialiști. I-au făcut tot felul de investigații, iar un medic specialist în epilepsie, în urma unui RMN, ne-a spus că băiatul nostru are șansa să fie operat pe creier. Iar în urma acestei operații Ianis va fi un copil aproape normal. Va rămâne cu un mic retard, dar va avea șansa să se ridice în piciorușe și să meargă, să mănânce singur, să vorbească. Acest medic a luat, apoi, legătura cu medicul președintelui Turciei și, împreună, îl vor opera pe Ianis.. Însă ne-a spus că această operație trebuie făcută cât mai repede, până împlinește Ianis 5 ani“, a explicat mama lui Ianis.

Iar costul operației este destul de mare pentru posibilitățile lor: 40.000 de euro!

Dar, cu ajutorul nostru, Ianis poate avea o viață normală! Poate să își cunoască frățiorul lui geamăn, Denis Luca, poate să meargă, să mănânce, să râdă și să se joace.

Orice sumă este bine primită! Ianis vă mulțumește pentru tot ajutorul

Donații se pot face în conturile bancare de mao jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.