Sate din Țara Făgărașului, în continuare fără apă potabilă. Apă Canal anunță continuarea lucrărilor de către Primăria Cincu la rețeaua de transport apă


APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, anunță continuarea lucrărilor de către Primăria Comunei Cincu la rețeaua de transport apă pe care aceasta o administrează, la intrarea în localitatea Voila.

APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, anunță continuarea lucrărilor de către Primăria Comunei Cincu prin firma CON-A Operations, de cuplare a rețelei noi de apă la rețeaua de apă existentă, administrată de Primăria Cincu, în data de 18 ianuarie 2023. Astfel, în localitățile Cincșor, Rucăr, Rodbav și Cincu continuă sistarea furnizării apei potabile.

De asemenea, se va sista furnizarea apei și în localitatea Voila. Vă recomandăm ca în această perioadă să vă asigurați rezerva necesară de apă potabilă. La reluarea furnizării apei potabile este posibil să apară fenomenul de turbiditate.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0268.214281. Operatorul de apă-canal își cere scuze pentru disconfortul creat.
One thought on “Sate din Țara Făgărașului, în continuare fără apă potabilă. Apă Canal anunță continuarea lucrărilor de către Primăria Cincu la rețeaua de transport apă

  1. Georgi

    In aceste sate este doar o problema de moment .De ce nu cercetați mai bine să vedeți că în anumite sate există o problemă de lipsa apei si a canalizari permanentă.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.