Bărbatul suspectat de dubla crimă de la Bran, convins să se predea cu ajutorul psalmilor


Detalii șocante despre principalul suspect al dublei crime din Bran, ale cărei victime au fost doi soți, de 38 și 32 de ani. Autorul teribilei fapte era văr cu bărbatul pe care l-a ucis și suferă de o afecțiune care i-a afectat discernământul. Problemele au apărut în urmă cu câțiva ani, când i-a murit mama și s-au tot accentuat.

Daniel Pepine, foto ziare.com

Daniel Pepine, principalul suspect al dublei crime din Bran a ajuns în spatele gratiilor pe o perioadă de 30 de zile. În fața anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a recunoscut parțial vinovăția, dar anchetatorii trebuie să stabilească dacă a avut discernământ în momentul comiterii ororilor, potrivit Brasov.net.

Apropiații spun că de câțiva ani, Daniel a luat-o pe calea religiei și ar fi dus credința la extrem și la răbufniri de tipul unui delir mistic. Așa se poate explica de ce, de la o simplă ceartă, s-a ajuns la o crimă înfiorătoare.

Imediat după crimă, principalul suspect s-a ascuns chiar sub nasul anchetatorilor, în podul propriei case, unde mascații au intrat abia după ce au primit un mandat de percheziție emis de un judecător
Suspectul era înarmat cu un cuțit și amenința că își ia viața, ba chiar s-a și zgâriat în zona gâtului, a declarat Adrian Radu, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Brașov.

Pentru a nu recurge la un gest extrem, suspectul a stat de vorbă, în permanență, cu un negociator și au recitat împreună psalmii. Suspectul ar avea probleme psihice și chiar ar fi urmat un tratament, potrivit declarațiilor propriului tată, Ioan Pepine.

 

 

„În noaptea de 15 spre 16 ianuarie, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie – spargerea geamului uneia dintre uşile de acces în imobilul de domiciliu al soţilor P.A.I şi P.N.A, situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor victimelor, acestea decedând ca urmare a loviturilor”, a precizat, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, bărbatul ar fi ajuns să comită crima din cauza unor dispute legate de un teren, însă şi pe fondul unor posibile probleme psihice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.