Se reia programul de lucru de la Paşapoarte la Făgăraş!


După patru luni în care activitatea de la punctul de lucru de la Făgăraş al Serviciului Paşapoarte a fost suspendată, iată că de săptămâna aceasta se revine la vechiul program. Evidenta Persoanei

Lipsa personalului din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Braşov a făcut ca Făgăraşul să rămână toată vara fără punctul de lucru deschis aici în urmă cu câţiva ani.

Suspendarea activităţii a fost temporară, de la începutul lunii iunie până la începutul lunii octombrie.

Potrivit Adrianei Avram, şefa SPCLEP Făgăraş, în toată ţara a existat această problemă, cu lipsa de personal, aşa că la începutul verii s-a luat decizia să fie retras personalul de la punctele de lucru şi activitatea să se desfăşoare pe timpul verii numai la nivelul reşedinţelor de judeţ.

La nivelul Făgăraşului există un contract de colaborare cu serviciul din subordinea Prefecturii Braşov care se ocupă de paşapoarte, în baza căruia în fiecare zi de joi se deplasează un angajat la Făgăraş, în intervalul orar 9.00 – 14.00, pentru a elibera paşapoarte şi a lua dosare de la cei care doresc să îşi facă astfel de acte.

Până la suspendarea activităţii media dosarelor care se luau săptămânal de la Făgăraş spre a fi prelucrate la Braşov era de aproximativ 40 de dosare.

Începând cu prima joi din această lună, 4 octombrie 2018, potrivit reprezentanţilor SPCLEP Făgăraş, activitatea punctului de lucru de la Făgăraş se reia, iar cei interesaţi în obţinerea unui paşaport sunt scutiţi de un drum până la Braşov.
2 thoughts on “Se reia programul de lucru de la Paşapoarte la Făgăraş!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.