Angajată a unei primării din Țara Făgărașului, confirmată cu Covid și internată în spital


O angajată a Primăriei Viștea a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia a acuzat inițial dureri la plămâni și a mers la spital să vadă ce are.  Acolo i s-au făcut testele de covid și a aflat că este infectată, prin urmare activitatea de la sediul primăriei în care își desfășura activitatea a fost suspendată pentru două săptămâni.

,,Ultima zi în care a venit la serviciu colega noastră a fost joia trecută, 30 iulie. DSP-ul ne-a comunicat să suspendăm activitatea pentru următoarele 14 zile începând cu respectiva dată. Știu de la aceasta că a avut o răceală la plămâni, a mers la spital la Făgăraș, iar acolo i s-au făcut testele de covid. Primul test, cel rapid, din sânge, a fost negativ. A urmat un al doilea, care a fost pozitiv. Apoi un al treilea, la care încă nu a venit rezultatul. Aceasta a fost internată câteva zile la spitalul din Făgăraș. Am înțeles că astăzi se externează. Nu are simptome grave, nu și-a pierdut mirosul și gustul”, a declarat primarul Florin Ioani.

Toți angajații Primăriei Viștea sunt la această oră acasă. Colegii de serviciu, care mai aveau și alte probleme de sănătate, precum și colega care se afla în birou cu aceasta și-au făcut testul și până la această oră la toți rezultatul este negativ.

Nu este prima primărie din Țara Făgărașului în care un angajat a fost depistat cu noul coronavirus. Și Primăria Sâmbăta de Sus s-a confruntat cu această situație. Angajatul acesteia din urmă a fost spitalizat la Sibiu, fiind deja externat și vindecat de câteva săptămâni.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.