Ședință urgentă de Consiliu Local pentru rezolvarea crizei gunoaielor


După ce consilierii locali s-au întâlnit în două ședințe la finele anului 2020 și nu au reușit să ajungă la un numitor comun în privința problemei deșeurilor, mai precis a costurilor de ridicare a acestora pe care le va plăti populația, primarul a anunțat convocarea unei a treia întâlniri pe această temă, pentru ziua de miercuri, 6 ianuarie 2021.
,,Promisiunea consilierului local Dan Gavrilă, de a fi convocată o ședință de îndată înainte de 6 ianuarie, nu s-a concretizat. Cu alte cuvinte, problemele societății de salubritate sunt încă nerezolvate. O decizie în acest sens este absolut necesară, pentru că municipiul are nevoie de un operator care să ridice deșeurile, să întrețină curățenia pe domeniul public, dar și să deszăpezească străzile. În consecință, îi voi convoca pe consilierii locali în ședință de îndată, miercuri, de la ora 12.00, pentru identificarea unei soluții în privința societății Salco Serv, pe care Consiliul Local o are în subordine”, a precizat primarul Gheorghe Sucaciu.
Menționăm că societatea Salco Serv a anunțat printr-un comunicat de presă că din data de 6 ianuarie nu mai poate ridica deșeurile din Făgăraș. Puteți citi AICI.  
Atitudinea pe care a adoptat-o primarul după acest comunicat a fost publicată AICI. 
Debutul acestei crize este strâns legat de prețul mărit pentru ridicarea deșeurilor pe care vea să îl practice Salco Serv începând cu acest an. Societatea vrea să ridice acest tarif, de la 9 lei/lună/persoană cât este în prezent, la 14,5 lei/persoană/lună pentru anul 2021.2 thoughts on “Ședință urgentă de Consiliu Local pentru rezolvarea crizei gunoaielor

  1. Alexandru

    Sambata de sus a renunțat la serviciile SALCO! Preț prea mare.La fel trebuie sa faca și Fagarașul!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.