Şefi noi la toţi operatorii de utilităţi din Făgăraş


Toţi operatorii de utilităţi din Făgăraş au de curând directori noi. În ordine cronologică, a fost ales prin concurs director la Serviciul de Publicv de Alimentare cu Energie Termică în luna ianuarie 2020. În februarie a fost desemnat un nou director la societatea Salco Serv. De la 1 martie a fost ales director nou şi la sucursala făgărăşeană a societăţii Apă Canal Sibiu.

De anul acesta în Făgăraş funcţionează un nou Serviciu de Termie, care a preluat activitatea vechiului Ecoterm intrat în faliment în toamna lui 2019. În uma unui concurs a fost desemnat director la conducerea Serviciului inginerul Ciprian Ţeţiu.

Ciprian Ţeţiu are 47 de ani, este de profesie inginer chimist, este căsătorit şi are doi copii. Este absolvent al Politehnicii Bucureştii, promoţia 1997. După terminarea studiilor şi până în anul 2006 a lucrat la Combinatul Chimic din Făgăraş. Între anii 2006 şi 2019 s-a aflat la combinatul Viromet din oraşul Victoria.

Din luna februarie, Rareş Moroşan conduce operatorul de salubritate Salco Serv. Are 38 de ani, este căsătorit şi are 2 copii. După terminarea studiilor universitare şi postuniversitare din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, a continuat să rămână şi să munceasă în oraşul-reşedinţă de judeţ. Acum un an, împreună cu familia, s-a reîntors în oraşul natal.

Breneşu Rădoiu Cristina este noul director al sucursalei făgărăşene a operatorului de apă şi canal. Are 30 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Construcţii (specializarea Instalaţii pentru Construcţii), pe care a terminat-o ca şefă de promoţie. A urmat un masterat în acelaşi domeniu, absolvit tot ca şefă a promoţiei sale. Lucrează la Apă Canal de 7 ani, ultimii petrecuţi ca şef al Biuroului Tehnic din cadrul sucursalei.

 

 One thought on “Şefi noi la toţi operatorii de utilităţi din Făgăraş

  1. mihaela

    Excelent!!! Deocamdata stau la tara, fantana, lemne…. confort, de abia astept vara. Mult noroc fagaraseni!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.