Serile magice revin la Făgăraș! ,,Trei seri culturale în inima României”


  • Luna august aduce la Făgăraș muzică de bună calitate, pentru seri răcoroase. ,,Trei seri culturale în inima României”, a doua ediție va avea loc în parcul central, în perioada 26 – 28 august!

Parcul central din Făgăraș va fi din nou animat în luna august. În perioada 26-28 august aici va avea loc a doua ediție a festivalului ,,Trei seri culturale în inima României”.

,,Ne bucurăm foarte tare că am câștigat și anul acesta finanțarea de la Consiliul Județean Brașov pentru a putea realiza acest festival care este dedicat muzicii și teatrului. Sperăm ca și anul acesta să adunăm în Parcul Central beneficiari cu vârste cât mai diverse deoarece programul este atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vă așteptăm în perioada 26 – 28 august la un eveniment de poveste!”, a declarat Diana Gribincea – Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Vineri, 26 august, va fi o seară românească. Încă de dimineață, de la ora 11.00, trupa de teatru Thalia va pune în scenă, în premieră națională, piesa ,,Triunghiul în patru colțuri”, de Ion Sava.

De la ora 20.00 va concerta grupul muzical Traffic Strings, iar atmosfera va fi întreținută, începând cu ora 21.00 de DJ Popix.

Sâmbătă, 27 august, de la ora 20.00, vor concerta Walter Ghicolescu + Atelierul de chitară al Asociației ,,Hai la chitară”, coordonator preotul Marius Demeter. Iar de la ora 21.00 – D Popix.

Duminică, în ultima seară de Festival, George Ciolpan ne va prezenta un spectacol de pantomimă, de la ora 19.00. La ora 20.00 – Trupa de Jazz Soul Serenade + Alexandru Olteanu. Iar de la ora 21.00 – DJ Dropside.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.