Serviciul Taxe și Impozite a reluat programul cu publicul, la ghișee, începând de astăzi, 5 ianuarie. Ce taxe se pot plăti


Serviciul Taxe și Impozite reia programul cu publicul, la ghișee, începând de astăzi, 5 ianuarie.

Pot fi încasate următoarele taxe: amenzi de circulație pe bază de proces – verbal, taxe judiciare de timbru, taxe de buletin, taxe furnizare date, taxă de căsătorie, alte taxe. Impozitele pe clădiri, terenuri, auto, taxă de salubritate (pe anul 2021), amenzile cu debit se vor încasa începând cu data de 11 ianuarie 2022.

Potrivit prevederilor legale pentru plata integrală a impozitelor datorate Municipiului Făgăraș, în anul 2022 se acordă bonificații. Pentru impozitele/taxele datorate de persoanele fizice se acordă o bonificație de până la 10% dacă impozitele se achită integral până la data de 31 martie 2022, bonificația fiind stabilită prin Hotărâre a Consiliului Local.

Pentru impozitele/taxele datorate de persoanele juridice (firme) bonificația de până la 10% este stabilită prin Hotărâre a Consiliului Local.

Nu uitați, însă, impozitele se achită în sumă fixă, fără fracțiuni de leu. Cei care doresc să beneficieze de bonificație, trebuie să fie atenți la determinarea ei.

Încă de anul trecut, Primăria Făgăraș a pus la dispoziția făgărășenilor propriul sistem de plată online a taxelor și impozitelor locale. Acesta este integrat în site-ul Primăriei Făgăraș, este ușor de utilizat și permite oricărui cetățean, persoană fizică sau juridică, să știe exact cât are de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la internet (smartphone / computer / laptop / tabletă).

Pașii care trebuie urmați pentru plățile online, după ce ați accesat site-ul www.primaria-fagaras.ro:

1. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
2. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
3. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat, apoi o trimiteți împreună cu o copie a Cărții de Identitate, la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro Atenție, adresa dumneavoastră de e-mail trebuie să fie validă! Veți primi răspuns, în maximum 24 de ore, cu datele pentru accesarea sistemului.

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro, în secțiunea PLĂȚI ONLINE, și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.