Sezonul pregătirilor pentru ACS NNN Făgăraș


nnn1Sâmbătă, 16 martie, pe terenul din Hurez au avut loc mai multe meciuri de pregătire pentru Grupa 2008. Clubul ACS NNN Făgăraș a disputat două partide cu CS Alma Sibiu și Corona Brașov. A fost o premieră pentru tinerii fotbaliști făgărășeni pentru că au evoluat în formula 8+1. Copiii s-au descurcat foarte bine, iar la final toți participanții au avut de învățat din această experiență.

În primul joc micuții fotbaliști făgărășeni au remizat contra formației Corona Brașov. În cel de-al doilea meci, Alma Sibiu s-a impus cu scorul de 2-1. Pentru formația ACS NNN Făgăraș au evoluat toți fotbaliștii care au fost convocați pentru această partidă.

nnn„Vreau să le mulțumesc celor de la Hurez pentru că ne-au permis să ne antrenăm și să jucăm pe terenul din localitate. Copiii au răspuns bine la efort, este o schimbare radicală, pentru că din vară vom juca în campionat în formula 8+1, iar cu acest meci am început pregătirea specifică pentru această formulă. Ne pregătim în continuare la fel de serios și sper ca la următoarele competiții oficiale să avem, de asemenea, rezultate pozitive“, ne-a declarat Dragoș Bogdan, antrenorul echipei ACS NNN Făgăraș.

În perspectivă, ACS NNN Făgăraș va mai participa la turnee, cel mai important va fi la începtutul lunii mai, la Cluj Napoca, unde va avea loc Cupa Centenarului.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.