Stâna la care a fost ținut copilul în cușcă și bătut este a viceprimarului din comuna Ungra. Acesta a fost reținut de DIICOT


Anchetatorii au descins pe dealurile din Ungra, acolo unde familia viceprimarului are mai multe ferme. Potrivit procurorilor, băiatul era ținut în mizerie, într-un adăpost improvizat. Adolescentul a mărturisit că timp de patru ani a fost silit să facă tot felul de munci fără nicio șansă de scăpare, relatează colegii de la ProTv.

Băiatul, care acum are 14 ani, le-a povestit anchetatorilor că suspectul l-ar fi obligat să muncească în condiții grele și l-ar fi bătut de mai multe ori. Părinții băiatului sunt acuzați și ei de complicitate pentru că ar fi incasat bani de la stăpânii pentru care copilul muncea.

Deși era înscris la scoală, băiatul nu a putut merge la cursuri astfel că nu știe deloc să scrie ori să citească. Acum este în grija direcției pentru protecția copilului Brașov.

Anchetatorii au ajuns la viceprimar după ce, în ianuarie, au reținut un alt bărbat, inginer silvic, care, la rândul lui, exploata aceeași victimă. Totul s-ar fi întâmplat cu acordul părinților copilului care încasau între 300 și 1.000 de lei lunar de la așa-zișii stăpâni.

Cercetați pentru complicitate la trafic de minori, părinții sunt arestați la domiciliu. Nu recunosc acuzațiile și dau vina chiar pe băiat.

Viceprimarul a fost trimis deja în judecată pentru complicitate la trafic de minori.

Toate detaliile – CLICK AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.