Tânăr găsit căzut între localitățile Șinca Veche și Șinca Nouă


Un tânăr a fost găsit căzut între loclaitățile Șinca Veche și Șinca Nouă. Echipele de intervenție aflate la fața locului au decis ca acesta să fie internat.

Din primele cercetări se pare că este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Brașov. În prezent se fac cercetări despre cum a ajuns tânărul căzut în drum.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 01.10, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că între localitățile Șinca Veche și Șinca Nouă, este o persoană căzută pe marginea drumului. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a identificat persoana în cauză, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 21 ani din mun. Brașov. Echipajul medical aflat la fata locului a preluat și transportat persoana la spital, iar în urma investigațiilor medicale efectuate, medicii au stabilit că nu se impune internarea acestuia. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Zărnești continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, ne-au explicat reprezentanți ai IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.