Țara Făgărașului are un nou video de promovare!


  • Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului va lansa în curând cel de-al doilea videoclip pentru promovarea Țării Făgărașului.

Realizat cu multă pasiune, clipul cuprinde 3 axe importante pentru această regiune: cadrul natural, oamenii și activitățile specifice, biserici și monumente istorice.

Obiectivul realizării videoclipului este de a scoate în evidență frumusețea acestei regiuni în perioada toamnei și de a oferi turiștilor din țară și din străinătate contextul, dar și motivația necesară pentru a descoperi Țara Făgărașului.

Filmul are două minute și conține imagini relevante cu Munții Făgăraș, Mănăstorea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche, Cetatea Făgăraș, Biserica fortificată din Cincșor, Viaductul Podul Ilii din Șinca Nouă, dar și obiceiuri și activități specifice pentru acest anotimp.

Primul videoclip de promovare a Țării Făgărașului a fost lansat în luna mai a acestui an și s-a bucurat de o mare popularitate printre utilizatorii rețelelor de socializare, până în acest moment aculumând peste 220.000 de vizualizări și aproximativ 7 mii de distribuiri. În luna iulie a obținut mențiunea Excelent în cadrul Concursului Internațional Videographer Awards, ediția 23.

Clipurile fac parte dintr-o campanie de promovare integrate de creștere și consolidare a brandului Țara Făgărașului în mediul online, dar și la târgurile de turism din țară și străinătate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.