Traficul greu va fi deviat, după ora 10.00, prin centrul Făgăraşului


FagarasAstăzi, începând cu ora 10.00, traficul greu de pe Drumul Naţional 1 care vine dinspre Sibiu va fi direcţionat prin centrul oraşului.

Măsura este provizorie şi se datorează faptului că astăzi pe străzile 13 Decembrie şi Octavian Paler se vor desfăşura activităţi de ridicare a resturilor de la săpăturile efectuate în ultimele luni pe aceste străzi de cei de la SC Apă Canal.

Potrivit directorului Poliţiei Locale Făgăraş, Lucian Petri, în zona sensului giratoriu va staţiona un echipaj al Poliţiei Locale pentru a dirija traficul şi, de asemenea, vor fi acoperite indicatoarele rutiere care îi obliga pe tirişti să facă dreapta spre a ajunge pe centură.

Situaţia de azi cu devierea traficului greu prin centrul Făgăraşului este o excepţie. Rareori se întâmplă ca, din cauza unor lucrări sau situaţii neprevăzute, tiriştii să fie lăsaţi să tranziteze bulevardul principal pentru a ieşi din oraş. Când se întâmplă, însă, să fie depistaţi de poliţiştii locali că fac acest lucru fără ca situaţiile excepţionale să impună devierea taficului, ei sunt sancţionaţi. Lucian Petri spune că chiar zilele trecute s-a aplicat o astfel de sancţiune.politia-locala

Potrivit şefului Poliţiei Locale, au dreptul să tranziteze bulevardul doar autovehiculele sub 3,5 tone, gen dubiţe sau camioane mai mici. Transportatorii cu autovehicule peste această greutate sunt obligaţi să traverseze Făgăraşul folosind şoseaua de centură (strada Octavan Paler – zona 13 Decembrie – firmele franceze – DN 1).

În ce priveşte motivul pentru care astăzi au loc lucrări pentru ridicarea resturilor de săpătură pe străzile 13 Decembrie şi Octavian Paler, amintim că în ultimele luni, pe aceste străzi, operatorul de apă şi canal a schimbat conductele de apă, după cum puteţi citi AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.