Trei autoturisme și un autocamion, implicate într-un accident pe DN1, la ieșire din Făgăraș


O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital, în urma unui accident produs pe DN1, la ieșire din Făgăraș spre Brașov. Trei autoturisme și un autocamion au intrat în coliziune, potrivit informațiilor primite de la polițiști.
,,La data de 28 februarie 2021, în jurul orei  12.10, pe DN1, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și trei autoturisme. În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a declarat agent de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.
La acest moment se circulă alternativ.
foto: Info Trafic Făgăraș
One thought on “Trei autoturisme și un autocamion, implicate într-un accident pe DN1, la ieșire din Făgăraș

  1. Alexandru

    O știre care practic nu spune nimic! Cum s-a intamplat?,cine este vinovat?.Reporterul ne anunța ca Nadia Olaru se ocupa de cercetare la cei cu alcool 0.Vor reveni cu o alta știre de Kakkat!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.