Trei tineri din Perșani, care au furat bani și bijuterii din mai multe locuințe, prinși de polițiștii din Șinca


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Șinca au reușit identificarea și prinderea autorilor a cinci infracțiuni de furt, fapte ce au fost sesizate în zona de competență.

Cercetările efectuate de polițiști în cazul furturilor reclamate, au dus la stabilirea identității persoanelor, fiind vorba despre trei tineri, domiciliați în localitatea Perșani, județul Brasov.

Astfel, începând cu luna octombrie a anului trecut, doi dintre aceștia ar fi escaladat gardul unui imobil și ar fi pătruns apoi în locuință, de unde ar fi sustras o sumă de bani și bijuterii.

De asemenea, cercetările au indicat faptul că tinerii ar fi sustras la sfârșitul anului trecut și începutul anului curent mai multe bunuri, din diferite proprietăți, prin care au creat un prejuduciu de peste 7.500 lei, în faptele pentru care sunt cercetați.

 În baza materialului probator existent în dosarul de urmărire penală constituit, polițiștii au dispus continuarea cercetărilor față de persoanele bănuite, acestea fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului de caz, iar la finalizarea cercetărilor va fi propusă soluția legală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.