Un bărbat care a furat un laptop dintr-un magazin din Făgăraș a fost reținut de poliție


Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș au reușit prinderea unei persoane bănuită că ar fi autoarea unui furt din magazin.

În cursul lunii martie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un laptop dintr-un magazin, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarmă, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul Sibiu, cunoscut pentru comiterea unor alte fapte de natură penală.

Polițiștii au demarat activități ample pentru prinderea bărbatului, acesta fiind depistat cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș – I.P.J. Sibiu.

Persoana cercetată a fost condusă la sediul Politiei Municipiului Făgăraș în baza mandatului de aducere emis, iar față de aceasta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.