Un bazin de înot la Făgăraș, tot mai aproape de a fi realizat


bazin de inotFăgărașul va avea un bazin  de înot, în locul fostului ștrand din Parcul Regina Maria. Va fi un bazin semi-olimpic unde copiii făgărăşeni vor putea face performanţă la înot. Bazinul va fi construit de către Primăria Făgăraş , cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

În acest sens, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, aleșii au votat  indicatorii tehnico-economici la bazinul de înot acoperit.

„Astăzi am aprobat indicatorii tehnico-economici la bazinul de înot acoperit, bazin ce va fi construit pe fostul ștrand municipal, lângă Parcul Regina Maria. Această investiție va primi finanțare de la Compania Națională de Investiții. Prima etapă prin care se acordă această finanțare a fost o cerere pe care am făcut-o anul trecut. Iar a doua etapă se referă la acest studiu de fezabilitate și predarea terenului și documentația aferentă“, ne-a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Ulterior Compania Națională de Investiții va scoate la licitație proiectarea plus execuția, iar perioada de derulare a proiecutlui, după ce se adjudecă, este de 24 de luni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.