Un făgărășean și-a agresat mama. Femeia a fost nevoită să meargă la spital


Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

Luni, 6 decembrie 2021, în jurul orei 09.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 64 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 04 decembrie 2021, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către fiul său, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.

Ulterior, în noaptea de 05/06 decembrie 2021, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama sa, creându-i acesteia o stare de temere. Persoana vătămată s-a prezentat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.