Un român a câștigat “America’s Got Talent 2023” și premiul de un milion de dolari. E din Brașov


Un român a câștigat ediția din 2023 a faimosului concurs America’s Got Talent cu un moment de dresaj canin, scrie NBC.

Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America’s Got Talent, cel mai mare concurs de talente din lume. Românul a obținut premiul de un milion de dolari și șansa de a avea propriul spectacol în Las Vegas. Acesta a promis că va face primul musical din lume pentru căţei.

Ce moment au prezentat

În timpul prestației sale, Adrian a fost însoțit de câinele său, Hurricane. Momentul lor de pe scenă a fost o dedicație adusă lui Rory, un alt câine de-al său care, din păcate, nu mai este în viață. Dresorul și-a exprimat visul de a crea un musical alături de prietenul său canin.

În etapa finală, Stoica și câinele său, Hurricane, au prezentat un act despre o cină romantică. Câinele a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

Cine este Adrian Stoica

Adrian Stoica s-a născut în Brașov, dar a trăit în Italia timp de mai mult de două decenii. El are o abilitate extraordinară de a comunica cu câinii și spune că este ca și cum ar purta o conversație cu un om. Adrian a absolvit o școală de dresaj și este recunoscut la nivel național în Italia pentru sportul cu câini de tip „disc dog”. Pentru el, câinii sunt mai mult decât animale de companie; sunt colegi, familie și prieteni apropiați.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.