,,Ursul păcălit de vulpe’’. Spectatol de teatru la Casa de Cultură


Una dintre cele mai îndrăgite povești ale lui Ion Creangă, ,,Ursul păcălit de vulpe’’, ajunge pe scena Casei de Cultură din Făgăraș, într-un spectacol parcă inspirat de timpul prezent, în care ni se dezvăluie două teme importante: lăcomia și prostia, într-un mod anecdotic și plin de haz.

Veți asista la un spectacol în spectacol, căci distinsul vulpoi, personajul principal, lacom și viclean, va da o adevărată reprezentație în ademenirea țăranului și a ursului. Oare care dintre cei doi va fi mai ușor de cucerit? Nu în zadar circulă în popor întrebarea ,,cum a rămas ursul fără coadă?’’, iar răspunsul îl veți afla chiar aici în spectacol. Și mai există un amănunt de care trebuie să țineți cont: tot ceea ce veți vedea va fi relatat de un personaj special, un Pește histrionic.

Dacă de regulă îi invităm pe copii să ia aminte la eroi și la personajele principale, de această dată îi sfătuim să fie cu băgare de seamă, pentru a nu se lăsa și ei amăgiți de isprăvile și vorbele vulpoiului.

Informații și rezervări la numărul de telefon 0268211929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00. Evenimentul va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 14.00 și de la ora 16.00. Prețul unui bilet este 10 lei.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Făgăraș, Primăria Făgăraș și Partida Romilor Pro Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.