Vă doriți o porție bună de râs? Haideți la Festivalul de umor ,,Ceapa de Aur”! Intrarea este liberă


  • Joi, 26 octombrie, va fi umor de calitate la Făgăraș. Dacă doriți să râdeți cu gura până la urechi, sunteți invitați la cea de-a XXIV-a ediție a festivalului de umor ,,Ceapa de Aur”.

Făgărășenii și nu numai sunt așteptați la 3 ore încontinuu de râs și voie bună. La fosta cramă din Cetatea Făgăraș va avea loc cea de-a 24-a ediție a deja consactratului Festival de Umor ,,Ceapa de Aur”.

Printre invitații care vor întreține buna dispoziție amintim trupele Bis, Cortina, Cavalerii Râsului, Nănașii, trupa făgărășeană Experiment 77, trupa de teatru Thalia. Cel care va prezenta shoul va fi Americanu’ – Emil Mitrache – din cunoscutul serial de umor ,,La Bloc”.

,,Îi așteptăm pe toți făgărășenii, și nu numai, la o nouă ediție a Festivalului de Umor ,,Ceapa de Aur”. Anul acesta ne-am mutat în fosta cramă a Cetății Făgăraș, Casa de Cultură fiind în renovare. Avem 200 de locuri disponibile, iar intrarea este gratuită. Ne-am dori să vină toți făgărășenii care au simțul umorului dezvoltat. Noi facem un umor de calitate, nu spunem prostii, așa că îi așteptăm și pe cei mici la spectacol. Ca invitați speciali îi avem pe Emeric Imbre, Trupa Bis, Cortina, Cavalerii Râsului, Nănașii, Trupa Thalia, Experiment 77, adică trupa de umor din Făgăraș. Vine și Emil Pătrășcanu, cel mai mare caricaturist din țară, va avea un program cu diapozitive. Va prezenta Emil Mitrache – Americanu din serialul ,,La Bloc”. Criv Vecerdea va face tuturor celor care doresc caricaturi gratuit. De asemenea, vine și Gabriel Gherghe, ne place tare mult de el. Are un umor bine dezvoltat, de abia așteptăm să îl urmărim și pe el”, a spus Radu Biza, unul din organizatorii evenimentului.

Festivalul Ceapa de Aur va începe joi, 26 octombrie, de la ora 17.02, la fosta cramă a Cetății Făgăraș, iar intrarea este liberă. Organizator – Primăria și Consiliul Local al municipiului Făgăraș.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.