VIDEO | DRDP Brașov: ,,Iarna nu ne va lua prin surprindere’’. Peste 60 de utilaje de deszăpezire, pregătite pentru a interveni


Cu toate că iarna încă nu și-a arătat cu adevărat fața, angajații DRDP Brașov (Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov) spun că se  pregătesc deja pentru a evita efectele sezonului rece.

,,În bazele noastre de deszăpezire au intrat deja peste 60 de utilaje de deszăpezire, dotate cu lamă și răspânditor de sare, care vor interveni în special în zonele montane, atât preventiv cât și în caz de lapoviță și ninsori. Avem în depozite aproximativ 13 mii de tone de sare și peste 360 de tone de clorură de calciu. Astfel, putem să intervenim la orice ora pentru a asigura condiții confortabile și sigure de trafic, indiferent de condițiile meteo’’, spun reprezentanții DRDP Brașov.

Astfel, șoferii sunt rugați să evite circulația în zonele afectate de fenomene meteo specifice perioadei dacă nu aveți mașina pregătită și să adaptați stilul de condus la condițiile de trafic.

Video: Tudor Duțu, director DRDP Brașov
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.