Vremea de 1 Mai și de Paște. Temperaturi ușor mai ridicate, în mare parte din țară va ploua


De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice, anunță meteorologii.

Săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024

Cu excepţia regiunilor sudice unde temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale, mai ales în nord-vestul ţării. Nivelul de precipitații va fi excedentar în regiunile sud-vestice, sudice şi sud-estice, dar şi deficitar în cele nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadăîn întreaga țară, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 13.05.2024 – 20.05.2024

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar cu un uşor deficit în regiunile sudice.

Săptămâna 20.05.2024 – 27.05.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.