1.800 de hectare din extravilan au fost intabulate în comuna Cincu


Proprietarii privați de terenuri agricole aflate în extravilanul comunei Cincu au primit ajutorul autorităților locale în intabularea terenurilor. Din circa 7.000 de hectare aflate în extravilan în această comună, au fost intabulate cu bani de la bugetul local, până acum, 1.800 de hectare. Procedura va continua și pentru restul.

comuna Cincu

,,Cheltuim în jur de 150.000 de lei pe an cu ceea ce înseamnă măsurarea în sistem stereo 70 și înregistrarea gratuită a imobilelor extravilane aparținând proprietarilor privați în sistemul integrat de cadastru și publicitate. Până acum am făcut intabulări la terenurile din livadă, de la Ferma Piscul Morii, din zona Sub Verze și de la ieșirea din Cincu spre Cincșor”, a declarat primarul Sorin Suciu. Potrivit sursei citate, aceste intabulări vor continua anual în măsura posibilităților financiare ale comunei.

Rezultatul final al procedurilor de măsurare și intabulare înseamnă pentru fiecare dintre proprietarii de terenuri agricole situate în extravilan că proprietățile le-au fost înscrise în cartea funciară fără ca ei să suporte vreo cheltuială.

Pe raza comunei Cincu, titlurile de proprietate sunt eliberate în totalitate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.