Pentru că avem multe de spus!

.

11 povești de viață la Făgăraș! Începe o nouă ediție 11even, pe 11 noiembrie


  • Pe 11 noiembrie va avea loc ediția a V-a a evenimentului național 11evenExperiences, un eveniment marca Asociația 11even Cluj, organizat în diverse locații din țară.

Evenimentul național 11even include prezentarea a 11 experiențe de viață a câte 11 minute, dezvluite de către oameni care inspiră publicul prin exemplul personal, cu scopul dezvoltării personale și profesionale.

A VEnit timpul ca poveștile de viață și experiența unor oameni care inspiră să fie aduse mai aproape de membri comunității nostre, într-un context de împărtășire a ideilor și oferirea de exemple practice și relevante.

Tema din acest an este CHOICES, iar cauza comunitară către care se redirecționează încasările constă în programe educaționale de identificare a potențialului copiilor și tinerilor și susținerea acestora. Organizarea de sesiuni de evaluări educaționale, de ateliere educaționale pentru cadre didactice și/sau părinți, crearea de contexte de identificare și valorizare a potențialului.

Organizatorul acestui eveniment este Asociația pentru Valorizarea Educației – AVE (www.ave-educational.org), în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Țara Făgărașului – AOATF (www.aoatf.ro) și Fundația Comunitară Țara Făgărașului – FCTF (www.fundatiactf.ro).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.