Pentru că avem multe de spus!

.

200 de mici fotbaliști la a doua ediție a competiței „Cupa Unirii Făgăraș“


fotbal juvenilAproximativ 200 de copii din județul Brașov, dar și din alte județe vor participa la sfârșitul acestei luni la cea de-a doua ediție a competiției de fotbal juvenil „Cupa Unirii Făgăraș“.

Sala de sport a Colegiului Național “Radu Negru” va fi din nou gazda a unui număr de aproximativ 200 de copii în cele două zile ale evenimentului, eveniment structurat la fel ca și prima ediție, pe două categorii de vârstă:

 Sâmbătă, 26 ianuarie, vor evolua fotbaliștii categoriei U10 (născuți după 1 ianuarie 2009);
Duminică, 27 ianuarie, vor evolua fotbaliștii categoriei U12 (născuți după 1 ianuarie 2007).
„Suntem bucuroși că putem organiza a doua ediție a Cupei Unirii, competiție de fotbal în sală destinată copiilor. După succesul primei ediții, ce a avut loc în decembrie 2017, am hotărât să dăm continuitate acestei competiții și să organizăm a doua ediție în preajma Zilei Unirii. Va fi o ediție specială, în care vor conta doar plăcerea și dragostea pentru fotbal a celor mici. Nu vor exista clasamente, toți participanții vor fi premiați și recompensați pentru munca lor. Tot ce contează, din punctul nostru de vedere, este ca cei mici să joace fotbal cu zâmbetul pe buze. De Ziua Unirii vor fi Uniți pentru fotbal, ne-a spus George Greavu, antrenor ACS Oltul Făgăraș și organizator al competiției de fotbal juvenil.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *