Pentru că avem multe de spus!

.

A doua ediție a Festivalului tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului


14 iulie casa de culturaSâmbătă, 14 iulie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură va avea loc a doua ediție a „Festivalului tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului în anul Centenarului“.

La festival vor participa ansambluri de dansuri tradiționale din Brașov, Harghita și Covsana. Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Făgăraș, Consiliul local Făgăraș și Asociația Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov.

„Acest festival este la a doua ediție. Datorită succesului pe care l-am avut anul trecut, în colaborare cu Ansamblurile din Cincu, Făgăraș și Săcele, am decis ca anul acesta să extindem aria de invitați și în celelalte județe din Regiunea Centru. Proiectul este finanțat sub egida Centenarului Marii Uniri, iar în acest context, tot în aceeași zi, va avea loc și o expoziție cu desene și picturi dedicate Marii Uniri, realizate de 30 de elevi din județul Brașov. Mulțumesc, pe această cale, Primăriei Municipiului Făgăraș și sper ca acest eveniment să se extindă în anii care urmează“, ne-a spus Ionuț Androne, președintele Asociației Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *