Pentru că avem multe de spus!

.

Accident de TIR la ieșirea din Fișer


tir rasturnat2Un accident de circulație a avut loc azi-NOAPTE, la ieșire din localitatea Fișer, pe DN13. Cauza producerii accidentului a fost explozia produsă la una dintre roţile autotrenului.

În data de 26 aprilie, în jurul orei 23.50, un bărbat de 40 ani din județul Satu Mare a condus un autocamion ce tracta o semiremorcă pe DN 13, dinspre Sighisoara spre Brașov. La km 72 + 300 m., într-o curbă ușoară la dreapta, anvelopa dreapta față a a camionului a explodat. Camionul a lovit un cap de pod. Remorca s-a desprins și a rămas perpendicular pe banda de mers Sighișoara – Brașov, iar camionul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și vătămarea gravă a unui pasager de 52 ani din județul Satu Mare, aflat în autocamion. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Conducătorul auto a fost testat și nu se afla sub influența alcoolului. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: mytex.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *