Accident pe DN1, la Dridif


UPDATE: ,,Pe DN1, la ieșire din localitatea Dridif, a avut loc o coliziune între trei autoturisme și o cisternă cu motorină. În urma impactului, autocisterna a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte. Nu sunt victime. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări. Se circulă alternativ, pe o bandă”, a informat comisar de poliție Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

,,Intervenim la un accident rutier produs pe DN 1 în localitatea Dridif. Patru autovehicule implicate, dintre care o autocisterna ce transportă motorină. Nu sunt victime, sunt scurgeri mici de combustibil din autocisterna. Echipajele de la fata locului (1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stins incendii cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD) asigură toate masurile specifice de intervenție ce se impun în astfel de situații”, a declarat si Luiza Dănilă de la ISU Brașov.

Știrea inițială: Se circulă pe o singură bandă pe DN1, în dreptul localității Dridif.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp. Din informațiile primite de la martori, victime nu sunt, însă în accident au fost implicate cel puțin două autoturisme și o cisternă, cisterna sărind de pe un pod.

Salvatorii sunt acum la fața locului. Vom reveni

foto: Info Trafic Făgăraș
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.