Dumitru Flucuș, președinte interimar PNL Făgăraș!


Conferință de presă PNL astăzi, la Brașov, la care au participat mai mulți membri PNL, printre care și deputatul Dumitru Flucuș, cel care a și anunțat că, începând de vineri, organizația PNL Făgăraș are o nouă conducere.

,,Începând de vineri, organizația locală PNL Făgăraș are un nou birou politic interimar. Eu sunt președintele interimar. Alături de mine sunt și alți 23 de colegi, ce formează biroul. Acest lucru a fost hotărât de către Biroul Politic Județean Liberal, în ședința de vinerea trecută”, a anunțat deputatul Dumitru Flucuș în cadrul ședinței.

Alături de acesta, ca și vicepreședinți, vor fi dr. Dan Gavrilă, prof. Ion Negrilă, Cosmin Poparad și Persida Țâmboiu, ultimii trei fiind alături de Dumitru Flucuș la ședința organizată la Brașov.

Acesta a mai menționat că organizația PNL Făgăraș ,,a devenit foarte subține. Mai număra 12 membri, din aceștia 5 erau consilieri locali”.

Fostul deputat Mara Mareș nu ocupă nicio fucnție în noua conducere, a mai precizat Flucuș. Acesta a mai menționat și faptul că, la această oră, nu s-a discutat despre retragerea sprijinului politic al vreunui consilier local.

,,Ne-am propus să facem o reconstrucție amplă, în care să se regăsească toți cei care doresc să pună umărul la dezvoltarea municipiului Făgăraș și a Țării Făgărașului. Am considerat că este momentul acum să începem din timp și să deschidem porțile tuturor celor interesați”, a mai adăugat acesta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.