Pentru că avem multe de spus!

.

Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Ansamblul Folcloric ,,Plaiurile Jibertului”, invitați la ,,Festivalul Marii Uniri la Măieruș”


 

festival maierusSătenii din comuna Măieruș se pregătesc de sărbătoare! Miercuri, 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, va avea loc Festivalul Marii Uniri la Măieruș.

De la ora 14.00, în centrul satului vor urca pe scenă artiști populari, printre care Ansamblul Alunișul, Fanfara Măieruș, Ansamblul Folcloric Ramuri de Arini, Ansamblul Folcloric Plaiurile Jibertului, Maria Istrate, Elena Istrate, Cornel Istrate, Ionela Bran, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Claudia & Nocturno Band, Duma Alexandru și Formația Ideal.

Totul în cadrul proiectului ,,Celebrarea Centenarului Marii Uniri în comuna Măieruș“, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov, prin Programul Județean pentru Finanțarea Nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov, a proiectelor și acțiunilor culturale pe anul 2018, sub egida Centenarului.

maierusDe asemenea, tot în cadrul acestui proiect, în luna septembrie, la Biblioteca locală din Măieruș va avea loc un seminar, la care vor participa 50 de persoane, elevi și adulți din comună. Iar în luna octombrie vor avea loc sesiuni interactive cultural educaționale și un spectacol cultural artistic în satul Arini. În cadrul spectacolului vor fi prezentate două piese de teatru cu tematici isntorice și un moment artistic prezentat de Ansamblul local Ram uri de Arini.

Organizator este Primăria comunei Măieruș.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.