Ce sensuri unice se mai fac în Făgăraş?


Autorităţile locale au stabilit noi măsuri administrative privind circulaţia rutieră pe câteva dintre străzile oraşului. Cu alte cuvinte, în curând vor mai apărea alte sensuri unice.

Iată străzile pe care trebuie să circulaţi cu atenţie sporită după ce se vor instala indicatoarele rutiere:

Sens unic în cartierul Vasile Alecsandri: sensul de deplasare va fi dinspre intrarea din strada Tăbăcari spre Şcoala ,,Ovid Densuşianu” până la parcarea dintre blocurile 4 şi 5.Făgăraş

Sens unic în cartierul Tudor Vladimirescu între blocurile A, B şi C: sensul de deplasare va fi dinspre strada Azotului spre strada Tudor Vladimirescu, până la interesecţia cu aceasta.

Sens unic pe strada George Coşbuc: sensul de deplasare va fi dinspre strada 1 Decembrie 1918 spre strada Teiului, până la intersecţia cu aceasta.

Sens unic pe strada Vasile Alecsandri: sensul de deplasare va fi dinspre strada Nicolae Bălcescu (Protopopiatul ortodox) spre sensul giratoriu din strada Tăbăcari, până la aleea din spatele blocului nr. 5 din strada Tăbăcari (aleaa spre Piaţa agro-alimentară).

Sens unic pe aleea din spatele blocurilor 4 şi 5 din strada Tăbăcari: sensul de deplasare va fi dinspre strada Vasile Alecsandri spre intrarea în Piaţa agro-alimentară, până la capătul blocului nr. 54 din Bulevardul Unirii.

Sens unic pe strada Iazul Morii: sensul de deplasare va fi dinspre strada Tăbăcari în spatele blocurilor 4 şi 5, spre strada Nicolae Bălcescu, până la intersecţia cu aceasta.

Autorităţile locale vor monta indicatoare de circulaţie pe străzile pe care tocmai au restricţionat circulaţia rutieră în ambele sensuri de mers.

Iniţiativa restricţionării traficului pe aceste străzi a aparţinut primarului Făgăraşului şi Comisiei de Circulaţie a oraşului şi are ca scop fluidizarea traficului, prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute şi crearea de noi locuri de parcare pe sensurile restricţionate. Pentru ca iniţiativa să poată fi pusă în aplicare, a avut nevoie şi de votul consilierilor locali, aceştia din urmă aprobând-o la ultima şedinţă ordinară a lunii iulie.

Anterior, în data de 18 iulie, a fost programată şi o dezbatere publică, în sala mică a Casei de Cultură, pe tema acestor străzi cu sens unic.
One thought on “Ce sensuri unice se mai fac în Făgăraş?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.