Ai susținut inițiativa ,,Fără penali”?


Hai să o ducem mai departe!

Corupția este cancerul care, de 30 de ani, ucide șansele unei Românii moderne și puternice, așa cum ne-o dorim cu toții. Îți mulțumim că ai fost alături de noi și ai pus umărul la lupta noastră pentru o administrație onestă și profesionistă. A venit clipa în care poți face și mai mult pentru viitor.

Votează USR +plus  la primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean în 27 septembrie

La fel ca tine, ne dorim un Făgăraș cu o administrație modernă și deschisă, fără corupție, înțelegeri pe sub masă și fără incompetență. Un Făgăraș care nu lasă niciun cartier în urmă, cu străzi și trotuare întreținute și spații publice curate și sigure. Un Făgăraș în care calitatea vieții este ridicată, cu o comunitate educată și acces la sănătate. Un Făgăraș la alt nivel.

Aceiași oameni cu care te-ai întâlnit la cortul ,,Fără penali” luptă astăzi pentru o altfel de administrație locală.

Angajamentul nostru pentru un Făgăraș la alt nivel

Vom păstra un contact real și permanent cu comunitatea.

Vom organiza dezbateri și voturi consultative legate de prioritățile momentului. Vom desfășura cu regularitate audiențe cu făgărășenii și colectarea problemelor pe care le au prin informatizarea administrației. Făgărășenii trebuie să fie la un telefon sau la câteva click-uri distanță de orice informație necesară sau demers esențial.

Garantăm transparență maximă.

Garantăm respectarea legii și a democrației. Dacă vom avea putere de decizie asupra banului public sau angajărilor, vom lua hotărâri doar înspre binele comunității – prin proceduri corecte și transparente. Vă vom prezența rapoarte periodice privind activitatea noastră. În cadrul primăriei, stadiul proiectelor, bugetul și achizițiile trebuie să devină ușor de accesat și de înțeles pentru toți făgărășenii. Vom supraveghea calitatea lucrărilor publice, astfel încât proiectele să fie duse la bun sfârșit, la standardul necesar.

 Noi spunem adevărul!

 

Cod unic de identificare 21200251

 One thought on “Ai susținut inițiativa ,,Fără penali”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.