ALERTĂ! Doi copii dispăruți, unul a fost găsit duminică seara


Doi minori în vârstă de 14 ani au dispărut din satul Bogata. Aceștia erau la joacă și nu au mai revenit acasă.

În urma căutărilor efectuate de către oamenii legii, unul dintre acești a fost găsit și a fost transportat la spital.

Polițistii sunt acum în căutarea celui de-al doilea minor.

,,În data de 12 ianuarie a.c. in jurul orei 18,00 polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.
Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari
s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt.
In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital.
În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor”, a informat agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.