Pentru că avem multe de spus!

.

FOTO-VIDEO| Unul din cei doi copii dispăruți a fost găsit fără suflare în râul Olt


Efective mărite sunt, la această oră, în căutarea celui de-al doilea minor dispărut duminică seara din localitatea Bogata, lângă Hoghiz. Cel de-al doilea minor a fost găsit duminică în jurul orei 22.00 în râul Olt. Potrivit informațiilor primite de la ISU Brașov, acesta a fost resuscitat de către echipajul medical aflat la fața locului însă, din păcate, nu a răsouns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

La solicitarea IPJ a participat și ISU Brașov la acțiunea de căutare a celor doi copii de azi noapte. Totodata pe langă fortele MAI au participat si membri de la Asociatia 4×4 Rescue. Azi noapte a fost gasit unul dintre copii pe malul râului Olt de catre pompierii care au participat la cautări. Copilul a fost resuscitat de catre personalul medical dar din pacate nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat. În această dimineață s-au reluat căutările“, a informat și maior Ciprian Sfreja, ISU Brașov.

Reamintim că duminică seara doi minori de 14 ani au ieșit la joacă în satul Bogata și nu s-au mai întors. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari

În data de 12 ianuarie a.c. in jurul orei 18,00 polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit. Echipe operative formate din polițiști din cadrul s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt. In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt. În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor”, a informat agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.

La actiunea de cautare participa si 4 scafandri de la ISU Brasov.

Foto/video: ISU Brașov


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.