Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Alexandru Cumpănașu și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale


alexandru cumpanasuAlexandru Cumpănaşu a anunţat, joi pe Facebook, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

„Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort şi dacă vreţi, ca oricărei familii linişte. Ei bine, eu vă întreb be dvs astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct. Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a spus Alexandru Cumpănaşu, într-un video postat pe pagina de Facebook.

Prin urmare,acesta face un apel la oameni care vor să semneze pentru a putea candida la prezidenţiale.

„Aşa că, fac un apel la dvs. să facem acest exerciţiu şi să luăm decizia împreună după aia. Pentru că dacă nu avem şansă trebuie să ştim de la început să nu putem să intrăm în bătălie. Nu din punct de vedere electoral, aici poporul român e cu totul alături de această cauză şi de noi. Nu, ci din punct de vedere logistic. Fac apel la fiecare dintre dvs, dintre cei care doresc să semneze aceste liste de semnături, să îmi lase numărul de telefon, pe adresa de e-mail personală. Şi vă vom contacta fie eu, fie unul dintre colegii mei pentru a putea să ne deplasăm şi pentru a putea semna această listă”, a precizat Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei a mai subliniat că, în cazul în care va ajunge preşedinte, după doi ani va demisiona din funcţia de la Cotroceni.

„În măsura în care voi decide să candidez, eu nu-mi doresc decât doi ani la Cotroceni. Dacă voi ajunge acolo, doi ani sunt suficienţi. (…) În doi ani de zile însă îmi voi da demisia, dacă voi candida şi voi câştiga. În doi ani dragi români voi rade de pe faţa pământului toate clanurile mafiote din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este o funcţie pe care să o foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu o putere, dacă ştii să o foloseşti. Dacă nu, eşti doar un prizonier sau încă un prizonier al sistemului. Dacă ştii să o foloseşti, ai CSAT, ai strategia naţionala de securitate si aparare ai numirile DIICOT, Parchetul General în mainile tale si de la DNA”, spune acesta.

reclama Cafe DuoArticole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.