Pentru că avem multe de spus!

.

Asociația Partida Romilor Făgăraș: „Obligația morală a consilierilor locali este de a se prezenta la locul de muncă și de a-și exprima votul. Indiferent dacă acesta este pro sau contra“


 

şedinţa de Consiliu Local

Reprezentanții Asociației Partidei Romilor Pro Europa Făgăraș reacționează în urma absenței consilierilor locali de la ședința extraordinară de Consiliu Local de aseară.

Din anul 2002, de când s-a înființat Partida Romilor în municipiul Făgăraș, am spus că ne dorim să avem un reprezentant în Consiliul Local Făgăraș, pentru a participa activ la procesul decizional privind dezvoltarea comunităților de romi. Iată că în anul 2016 ne-am atins scopul și în prezent avem un cuvânt de spus în legislativul actual. În afara unor probleme personale, care, uneori, ne fac să lipsim de la anumite evenimente din viața noastră, nimic nu ar trebui să perturbe activitatea administrativ/politică, pe care un consilier local ales, este obligat, DE OAMENII CARE L-AU TRIMIS ACOLO, să o presteze în mod legal și transparent.

Așadar, care este diferența între un om angajat la o firmă, cu salariul minim, remunerat în minus dacă lipsește o zi de la muncă și un consilier local ales, care este angajat de comunitatea care i-a ”legalizat” contractul de muncă, pentru a merge, de câte ori este necesar, la serviciu.
Întăresc cele spuse anterior, prin evidențierea obligativității morale, cel puțin a consilierilor locali aleși, de a se prezenta la locul de muncă și de a-și exprima votul, indiferent daca acesta este pro sau contra“, au scris reprezentanții Asociației Partidei Romilor Pro Europa Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *