Pentru că avem multe de spus!

.

Tablete și imprimante portabile pentru mai mulți angajați Salco


 

salco serv casierieAngajații Salco Serv, care merg în cartierele făgărășene pentru a colecta banii de la consumatori, vor avea de acum tablete și imprimante portabile. Cu ajutorul acestora va fi o monitorizare mult mai bună a abonaților. În acest fel se va ști cu exactitate care consumator este cu plata la zi și care este restanțier.

Ne-am schimbat softul și acum angajații care merg în cartiere să încaseze banii vor merge cu tablete și imprimante portabile legate. Vom avea o monitorizare mult mai clară a consumatorilor noștri. Bineînțeles, cei care nu plătesc serviciile noastre vor fi acționați în instanță și vor fi trecuți ca și restanțieri și la primărie, la taxe și impozite“, ne-a spus directorul Salco Serv, Dragoș Bârsă.

Până acum societatea are de recuperat de la datornici aproximativ 1 milion de lei.

Avem de recuperat de la făgărășenii datornici 1 milion de lei. Pe acești restanțieri noi îi acționăm în instanță. Iar în instanță am câștigat anul trecut și până în acest moment 99% din cazuri. Iar cei care sunt acționați mai plătesc și suplimentar cheltuieli de judecată, taxă de timbru, penalități, apar și în debite la taxe și impozite locale. Dacă nu au contract cu Salco și nici nu plătesc la timp, vor plăti dublul sumei. Făgărășenii trebuie să înțeleagă că au de achitat datoriile. De asemenea, noul soft ne permite să întrerupem facturarea o perioadă de 3-4 luni pentru un anumit abonat și să îl acționăm în instanță pentru a ne recupera datoria“, ne-a mai declarat directorul Bârsă.

Banii spentru tablete și imprimante portabile provin din surse proprii, ale societății. Directorul dă asigurări că acest soft se va îmbunătăți în perioada următoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.