Pentru că avem multe de spus!

.

Au condus sub influența alcoolului


alcoolLa data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au depistat un bărbat de 24 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DJ 132, în localitatea Homorod, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au depistat un bărbat de 22 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DJ 105A, în localitatea Dacia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,47 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.