Au furat dintr-o casă din Cincu și apoi au incendiat-o


 

incendiu casa La data de 14 februarie  a.c., în jurul orei 01,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Cincu au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință de pe raza comunei Cincu s-a produs un incendiu.

 În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că incendiul a fost localizat și ulterior stins, de către pompierii din cadrul ISU Făgăraș.

Ca urmare a măsurilor investigativ-operative dispuse, polițiștii au concluzionat că, anterior producerii incendiului, din imobilul respectiv ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

Suspecții, doi bărbați cu vârste de 19 ani, respectiv 43 ani, ambii din com. Cincu jud. Brașov au fost identificați și depistați la scurt timp după producerea faptei, aceștia aflându-se în custodia poliției, iar bunurile sustrase au fost recuperate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere prin incendiere, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.