Autostrada Sibiu – Făgăraș: Se semnează primul contract cu turcii de la Makyol, pentru execuția tronsonului 3


Contractul pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 din Autostrada Sibiu – Făgăraș poate fi semnat cu ofertantul declarat câștigător, respectiv constructorul turc Makyol. Și asta pentru că nu a fost depusă nicio contestație. Este primul tronson din Autostrada Sibiu – Făgăraș pentru care se semnează contract.

foto CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) poate semna contractul pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș. „Deja am început demersurile (pentru semnare – n.r.)”, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanții CNAIR.

Constructorul turc MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. a fost desemnat câștigătorul licitației pentru tronsonul 3 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș, a anunțat pe 15 iunie Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

Constructorul va avea la dispoziție 48 de luni (12 luni pentru proiectare și 36 pentru execuția a lucrărilor) pentru finalizarea celor 17,61 km ai tronsonului cuprins între Arpașu de Jos (DN1) și Sâmbăta de Sus (DJ105B).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.