Aventură de coşmar cu o maşină împrumutată, accidentată şi abandonată în mijlocul drumului


Un tânăr de 24 de ani şi-a făcut o groază de probleme, după ce a împrumutat o maşină, fără să aibă carnet de şofer cu care a intrat apoi într-un parapet. Ca să continue şirul faptelor ilegale, a plecat de la locul accidentului şi a abandonat maşina avariată în mijlocul drumului. 

La data de 22 octombrie, în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 105A, între localitățile Dacia și Rupea, se află un autovehicul avariat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stablilit faptul că la data de 22 octombrie., în jurul orei 04.30, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care conducea un autovehicul pe DJ 105A, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un parapet de beton, iar ulterior a părăsit locul accidentului, împreună cu o altă persoană, pasager în autoturism, fără a înștiința organele de poliție cu privire la producerea acestuia.

În urma accidentului, a rezultat o victimă, pasagerul, în vârstă de 21 ani, care s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul în vârstă de 24 ani nu deținea permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit faptul că autovehiculul condus de către acesta, aparține unui alt tânăr, în vârstă de 20 ani, care i-a  încredințat autovehiculul, deși cunoștea faptul că tânărul, în vârstă de 24 ani, nu deține permis de conducere .

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, după cum precizează agent de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

 

Foto: arhivă

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.