Invitații pentru făgărășeni la balul caritabil pentru dotarea secției de Pediatrie, organizat de Sergiana Grup


Sergiana Grup pune la dispoziția doritorilor invitații pentru balul caritabil organizat exclusiv pentru sprijinirea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș. Acestea pot fi ridicate, contra sumei de 200 de lei pentru fiecare, de la Biroul de Informații din Policlinică, de luni până vineri, între orele 7.00 și 15.00.
Evenimentul va avea loc la Sergiana Center, în centrul civic din municipiul Brașov, în data de 30 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Vor concerta Mihai Trăistariu, Gabi și Remus, Ză Band. Vor mai avea loc momente artistice și o tombolă. În funcție de numărul participanților, organizatorii vor pune la dispoziția acestora un mijloc de transport gratuit, dus-întors.
Pentru mai multe informații apelați numerele de telefon: 0728 979 491 sau 0735 408 206. De asemenea, puteți accesa pagina de www.sergianacenter.ro/bal-caritabil
Costurile organizării vor fi suportate de parteneri și sponsori, astfel că toți banii strânși din achiziționarea invitațiilor vor fi donați Spitalului Făgăraș, urmând să fie folosiți pentru dotarea secției de Pediatrie.
Sergiana Grup este una dintre cele mai mari afaceri româneşti din judeţul Braşov, deţine propria fabrică de nutreţuri, două ferme de creştere a animalelor, propriul abator şi o fabrică de preparate din carne. Compania, fondată în urmă cu 25 de ani, deţine nouă restaurante şi 58 de magazine. Pe piața din Făgăraș este prezentă de peste 10 ani, iar aici funcționează, în prezent, două magazine.
Tot pentru dotarea Secției de Pediatrie, care va avea 25 de paturi, conducerea Spitalului „Dr. Aurel Tulbure” va depune o cerere de finanțare la Ministerul Sănătății.
Lucrările pentru mutarea și reabilitarea secției au început deja și vor fi finalizate în primăvara anului 2020. Contractul are o valoare de 2 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul local al Municipiului Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.