Pentru că avem multe de spus!

.

Bradul de Crăciun de la Sibiu, înalt cât un bloc de 10 etaje şi greu de 12 tone


Sibiul se pregătește deja de sărbătorile de iarnă. Deja au fost cumpăraţi 6 brazi de Crăciun, toți artificiali, unul dintre ei având o înălțime de 24 de metri. Pe acesta, primăria Sibiu a cheltuit peste 100.000 de euro.berlin-2

Piața Mare din Sibiu va fi magică în acest an, scriu jurnaliştii de la oradesibiu.ro. Un brad înalt cât un bloc de zece etaje, decorat cu mii de ornamente luminoase și greu de 12 tone va fi amplasat în centrul orașului. În luna februarie, primăria a cumpărat încă cinci brazi, mai micuți, care ajung la o înălțime de zece metri.

Bradul artificial amplasat în Piața Mare va fi împodobit cu o mulțime de globuri și instalații luminoase cu leduri. Potrivit caietului de sarcini, bradul trebuie să aibă „aspect natural cu crenguţe”, formă conică, culoarea verde, să fie rezistent la UV (la razele soarelui), dar şi la intemperii (ploaie, zăpdadă, îngheţ). Cu o înălțime de 24 de metri, acesta va avea 2.500 de ramuri și o greutate de 12 tone. Bradul va fi ornat cu cel puțin 5.400 de globuri argintii, aurii şi roşii, ghirlande luminoase cu led-uri alb-cald și altele cu flash alb-rece şi 135.000 de puncte luminoase și în vârf va avea o stea tridimensională cu diametrul de un metru, care să aibă o lumină de culoare albă-caldă.

Foto: arhivă

catering comana

 One thought on “Bradul de Crăciun de la Sibiu, înalt cât un bloc de 10 etaje şi greu de 12 tone

  1. constantin ionescu

    Bineinteles ca edilul din Sibiu,are idei ca si “tatucul” lui,sa faca ceva “maret”dupa parerea lui,ceva grotesc in realitate! Crede primarul ca asa ajunge mai repede acolo SUS?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.