Pentru că avem multe de spus!

.

Campanie PNL Făgăraș: „Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie!“


campanie pnlPNL-iștii făgărășeni lansează o campanie, menită să îi informeze pe făgărășeni cu privire la Pilonul II de pensii. Sub sloganul „Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie!“, PNL-iștii vor merge pe străzi și îi vor informa pe oameni despre Pilonul II de pensii, dar speră să obțină și semnături pentru inițiativa PNL, de creșterea graduală a contribuției, până la 8%.

PNL Făgăraș lansează campania de informare despre pionul II de pensii, intitulată “Opreşte furtul lor. Sunt banii tăi de pensie!”, pentru a-i avertiza pe cetăţeni că guvernarea PSD-ALDE pregăteşte “jaful” acestor bani, prin adoptarea unui act normativ prin care să mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii. Drept urmare, liberalii făgărășeni vor merge pe străzi si vor informa locuitorii despre avantajele pilonului II de pensii și de asemenea îi îndeamnă pe făgărășeni să semneze inițiativa PNL pentru creșterea graduală a contribuției, până la 8% . O primă acțiune de acest fel se va desfăsura, miercuri, 6 iunie, urmând ca astfel de întâlniri sa aibe loc pe tot parcursul lunii. De asemenea vor fi distribuite si materiale informative în zonele municipiului Făgăraș.
Prin această campanie, liberalii militează pentru ca banii cetațeniilor din pensia privată să nu fie naționalizați de PSD și invită astfel făgărășenii să semneze inițiativa PNL“, se arată în comunicatul de presă al formațiunii politice făgărășene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *