S-a dat startul la distracție. 1 iunie, Ziua Copilului, la Făgăraș


ziua copilului8Ateliere de pictură, jocurile copilăriei, spectacole de teatru cu intrare gratuită, parc de distracții, concursuri, dar și alte multe surprize îi așteaptă pe toți copilașii în Făgăraș în aceste zile. Startul a fost dat astăzi, de la ora 17.00, cu un spectacol pus în scenă tot de copii, pe scena Casei de Cultură.

ziua copilului1Timp de trei zile, de vineri, 1 iunie și până duminică, 3 iunie, în fața Casei de Cultură, dar și în spatele Cetății Făgăraș sunt organiate o sumedenie activități pentru cei mici, totul pentru ziua lor.

ziua copilului2Startul activităților s-a dat de vineri, de la ora 17.oo, când, la Casa de Cultură, a avut loc spectacolul „Bucuria Copiilor“, un program artistic pus în scenă tot de copii, cei care activează în cadrul programelor derulate de Casa de Culturtă, Clubul Elevilor. Iar în fața instituției de cultură cei mici au ocazia să-și arate talentul la desen, în cadrul unui atelier de creație. Iar, dacă vor, sunt așteptați să fie pictați pe față.

ziua copilului4Distracția va continua și sâmbătă, atunci când, de la ora 10.00 va începe crosul ,,Campion pentru sănătate”, un concurs de alergat la care au pus umărul mai multe instituţii: Asociaţia Judeţeană de Atletism, Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, AVE Făgăraş, Casa de Cultură, Primăria Făgăraş, Microcercul de Educaţie Fizică, Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Şenchea”.

ziua copilului7Apoi, duminică cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul ,,Aladin şi lampa fermecată” al Teatrului ,,Bacovia” de la Bacău, spectacol ce se va desfăşura pe scena Casei de Cultură. Vor fi două reprezentanţii, una de la ora 15.00, cealaltă de la ora 16.30. Însă toate cele 800 de locuri care au fost puse la bătaie pentru cele două reprezentații au fost epuizate!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.